söndag 11 oktober 2009

En stund i garaget

Dagen började bra med scones-frukost. Tydligen vaknade jag lite för tidigt eftersom Annie skulle överraska mig med nybakta sconer men jag kom upp lagom till de skulle in i ugnen. Väldigt goda var dom!
Eftersom Annie behövde plugga i lugn och ro tog jag en runda till garaget idag. Tävlingen börjar närma sig och jag vill ju att bilen ska bli fin :-) Arbetet med piggsvinsmaskinen fortsatte, och  nu är ena a-stolpen klar för färg samt huven halvklar. Förra gången tänkte jag att om jag sätter piggarna löst så blir de inte så jobbiga att få bort, idag lärde jag mig att det är bättre att sätta dem ordentligt annars kan man råka dra med dem ut och det resulterar i hål i plåten. Hann även med att tömma växellådan idag och ska ägna morgondagen åt att rikta sumpen.
Resten av kvällen har spenderats framför datorn, passade på att jobba medan Annie skulle plugga. Just nu är det mycket Litium, Drupal, Magento och pdf-generering i PHP. Det är alltid kul att sätta sig in i nya saker men just nu är det lite väl hektiskt med jobbandet, förhoppningsvis kan jag avsluta nåt av projekten ganska snart så jag har tid över till annat också.

Nu ska jag stänga av och gå in o lägga mig hos älsklingen!

1 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas ni sov gott.
Mamma