måndag 14 september 2009

Tradera e ju kul

Tradera känns faktiskt rätt kul, även om buden inte direkt har haglat in på mina prylar :-) Men men, det kommer väl... Och det som inte blir sålt får jag väl spara tills vidare. Hade varit skönt att flytta med böckerna ytterligare en flytt dock.

Det är även Traderas förtjänst att jag utökat min klocksamling. Denna gång blev det en ganska kul klocka. Den är helmekanisk, med andra ord finns det inget batteri utan man får dra upp den. Mekaniskt är bra tycker jag, för då behöver jag inte oroa mig över att byta batteri (har fem klockor med tomt batteri just nu, fast jag använder dem ändå som smycke). Det har en gångreservvisning, som innebär att det sitter en visare som berättar hur lång tid klockan klarar innan den måste dras upp igen. Den har ett öppet hjärta vilket betyder att man ser in i en del av mekaniken. Sekundvisarens centrum är mitt i den öppna ytan, och man ser balansfjädern snurra bakom.

Alpha är inte precis ett värstingmärke, men jag gillar klockan pga den mekaniska uppbyggnaden. Hade den varit självuppdragande hade det varit ett stort plus i kanten :D

1 kommentarer:

Annie sa...

Snygg! Tur att vi blev presenterade för Tradera hehe