måndag 7 september 2009

Skåne och Norge

Helgen som varit spenderades i Skåne. Vi var nere kring 20-tiden i fredags efter ett stopp på Center Syd. Annie skulle ha ett par skor som verkade vara slut i större delen av Sverige. Inte heller på Center Syd fanns de, men de hittade ett par kvar i Burlöv. Väl nere blev det middag och en lugn kväll hos Annies föräldrar. Skönt att inte behöva stressa runt den dagen iallafall. Upp hyfsat tidigt lördag för att åka in på ett möte i Malmö, men först stanna till i Burlöv för att kolla skorna. Tyvärr var de alldeles för stora, och storleken mindre var för små... Så det blev inget. Lördagkvällen blev också lugn och skön, vi blev tillfrågade att hänga med till Björka Loge men vi kände inte för att lägga så mycket pengar på taxi. De andra hade redan ordnat transport till sig och vi fick inte plats. Hade varit kul på ett sätt eftersom jag inte varit där sen jag lirade i dansbandet men jag sörjer inte precis :D
Det blev sent i säng och upp tidigt söndag morgon. Annie skulle vara i Malmö kl 10 och jag skulle städa och tvätta bilen vi lånat eftersom den ska säljas.
Vid halv ett körde vi till Lund för att träffa min mamma, det blev en liten tur inom Media Markt också för att plocka upp en MacBook Pro!! Eftersom min iMac står på kontoret numera finns det ingen dator hemma när jag är iväg och Annie behöver en dator till att göra skolarbeten och sånt på. Så jag skaffade mig en ny och hon fick min förra, även den en MacBook. Väl hemma hos Mamma blev det en massa snackande och busande med hunden och sen vidare till Pappa som fyller år idag (eller igår, klockan är ju över 12). Tyvärr kunde inte alla komma så det blev vi och lilla storasyster med pojkvän och barn, och ett par grannar till pappa. Alltid trevligt att samlas och snacka skit, även om vi inte blev så många denna gång. Gratttis igen papsen!
Tillbaka till Annies föräldrar och äta middag, packa bilen och köra upp till Jönköping. Vi var väl hemma vid halv tolv, sen drog jag vidare till kontoret vid 12 för att jobba med ett projekt.
Nu sitter jag på bussen på väg till Göteborg, sedan vidare med tåg till Oslo för att träffa en samarbetspartner till ett projekt jag håller på att starta igång. Förhoppningsvis går mötet bra och ett land av 6 (förutom sverige) är klart för att börja jobba mot lansering. Tilltänkta partners finns i de andra länderna också men inget som är spikat, så det blir småturer även dit senare.
Denna helgen har det blivit lite dåligt med sömn, speciellt denna natten :D Hoppas jag kan sova lite på tåget annars blir det en tung dag.
Saknar dig Annie!! Har bara varit iväg några timmar men längtar redan hem!

1 kommentarer:

Annie sa...

Längtar tills du kommer hem ;P