måndag 28 september 2009

Nytt garage

Jippi! Äntligen har jag någonstans att hålla till med min bil igen. Jag flyttade in de första grejerna idag, jag orkade inte släpa allt för mycket men det blev ändå en låda oljor, två lådor blandade verktyg och min stud welder. Imorgon blir det mer inflyttning, lite omflyttning av däck och blandat skrot och förhoppningsvis kan jag få in bilen i slutet av veckan. Det ska bli skönt att komma igång igen, dessutom är det ju dags för tävling den 23-25/10 så det är hög tid att komma igång. Vi kom dock på att vi inte plockat ut våra licenser i år så det måste fixas med kanonfart!
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer... Vi var och kollade på den nya lägenheten idag, snart dags för flytt. Annie har bloggat lite mer om lägenheten så ni kan läsa om det i hennes blogg.
Och så har jag fått den där grissmittan eller nåt... skit!

0 kommentarer: