söndag 13 september 2009

Jag har blivit smittad!

Idag rycktes jag med i Annies strapatser på Tradera och lyckades (på prov) bjuda på lite olika saker. Bland annat har jag utökat min klocksamling med en riktig fining :) Bild kommer senare.
Man fastnar lätt bland alla kap man kan göra, men till sist blev det lite småtråkigt och jag kom på att jag nog skulle prova sälja nånting också. Sagt och gjort, ner i källaren för att rota fram kartongen med facklitteratur, ta lite bilder och ut på Tradera. Annie pytsade även hon ut lite som hon samlat på sig och inte har nån nytta av. Till skilllnad från mig har hon fått ta emot sitt första bud!!

Ska bli kul att se vad det blir av det, kanske kan betala en del av racercykeln jag ska skaffa så jag kan köra långrunda nästa år med Joakim... eller kanske nåt nytt till bilen... fast först och främst den dubbla hyran vi får när vi flyttar.... Konstigt förresten, varenda gång jag flyttat så har jag sagt "Aldrig mer!" men varenda gång det är dags för flytt så bara längtar jag till det är dags att packa :-)

Förresten, kika på mina saker på Tradera!

Och hör hittar du Annies saker på Tradera!

0 kommentarer: