tisdag 11 augusti 2009

Så var vi i Jönköping igen efter en helg i Skåne. Tack Marie för att vi fick låna en stor bil, nu har vi äntligen cyklarna på plats och kan börja jobba på projektet Beach2010 hihi :-)

På vägen upp stannade vi till i Ullared. Jag har aldrig varit där tidigare och hade väl en och annan fördom om stället. Jag blev positivt överraskad faktiskt, även om jag har svårt för att handla kläder med okända märken. För min del blev det lite strumpor och sen köpte vi lite städmedel, tvättmedel och köksgrejer. Och en planeringskalender att hänga på väggen :D

Därefter drog vi vidare till Värnamo, eller rättare sagt en liten ort utanför som antagligen hade ett namn... och 2 hus :) Jag hade bestämt träff med Magnus, en kille som kommenterat ett av mina inlägg här ang. trasig startspärr. Jag trodde såklart det var en jeep-buddy men det visade sig vara en Chrysler Stratus, de (1997-1998) har samma Rockwell-dosa som Wrangler 1997 har. Det funkade dock utmärkt att koppla ur dosan, slänga dit en från en Wrangler, låsa upp och starta bilen, koppla ur dosan och låta bilen vara igång i fem minuter. Väntetiden spenderades med kaffe, kakor och att klappa en härlig hund. En Samojed som var sååå glad att vi kom på besök. Jag tror till och med hunden var gladare än både Magnus och frugan, nu får Magnus ha sina bilar ifred när frugan återigen efter en månad kan köra sin kära Stratus :-) 

Därefter letade vi reda på Harrys i Värnamo för att äta, och sedan vidare till ljuvliga Råslätt för att lasta ur bilen och kasta oss i sängen. Nu har vi fått med oss nästan allt, lite småplock och en bil kvar i Skåne :D Det får vi ta nästa helg när vi ska ner på Ystad Tattoo.

0 kommentarer: