måndag 24 november 2008

Snö & is

Jag vet inte varför men när det kommer snö så blir man som ett barn igen. Snöbollskrig, pulkaåkning o allt vad det nu kan vara. Inte för att jag e så himla vuxen i vanliga fall heller men det är nåt speciellt med snö. Denna helgen har det hunnits med snöbollskrig och en runda i skogen. Det blev ingen långrunda men det var skönt ändå. Fattades bara varm choklad framför brasan när vi kom hem :D

Min bil har fått en liten överhalning i helgen också. Efter tävlingen i Blåningsmåla var den väldigt trasig men nu ser den nästan ut som tidigare. Några bulor som ska rättas till bara men det får vänta tills jag har min magna-spot.

Bilen hade dessutom frusit så den inte gick att starta, jag antar att det kommit vatten i startmotorn. Efter 15 sekunders värmning med varmluftpistol startade den igen. Tänkte tömma och torka startmotorn men gav det inte ens ett försök eftersom  en viss "expert" som jag inte nämner vid namn sa att det inte går. Så idag när jag skulle till jobbet har skiten frusit igen :D     

0 kommentarer: