onsdag 5 november 2008

Hmm Powerpoint = utbildning?

Idag skulle jag minsann på en utbildning i LABC som kommunen sponsrade med. Eftersom jag gått några kurser tidigare som varat hela helger, med både teori, praktik och avslutande simulantövningar med realistiska skador så blev jag något besviken när det var en 2 timmar lång dragning med powerpoint. Bara teori! Att dessutom lyssna till vissas snackande om att den har det på sin bil, han har gjort så och allmänt besserwissrande om hur man gör A på bil B fick mig att längta därifrån :D Vi fick iallafall se brandbilar, och insidan av en ambulans och vad de har för saker  i den... alltid något.

För övrigt har jag ont i mina ben! Jag kan inte fatta det, efter nybörjaryoga!! Jag var där med Annie, hennes kompis som kallar mig cowboyen tydligen (undrar varför!!) och hennes kille. Det hela var väldigt enkelt förutom att hålla balansen, konstigt egentligen för jag har inbillat mig att jag har superbalans... fast det e klart, det var ju några år sen jag stod å skateboards och surfingbrädor :) Trots att det var så lätt och att jag inte ens blev svettig så har jag iallafall ont i mina ben, i baksidan av låren. Kanske jag tänjde för mycket eller nåt, vad vet jag. Det var iallafall bra nervarvning men i fortsättningen får det nog vara snäppet mer avancerat.

Nu ska denna cowboyen hoppa ur bootsen och krypa till kojs!

0 kommentarer: