lördag 20 september 2008

Mat, kan det va nåt?

Idag var det körning utanför Svalöv och jag skulle vara träffledare eftersom ingen tog tag i det. Eftersom jag var uppe sent igår och fixade de sista småbitarna på bilen och brottades i över en timme med en gummibit så var jag allt annat än pigg när klockan ringde. Jag lyckades somna om ett antal gånger och vaknade till liv allt för sent. Jag hann typ hoppa upp ur sängen, blöta håret, borsta tänderna och skriva ut en vägbeskrivning innan jag skulle iväg. Killen som skulle åka med mig hade stått o väntat utanför i typ 20 minuter, jag glömde mat och dricka och blev dessutom några minuter sen till träffen. Som träffledare kunde jag inte köra iväg senare och handla heller så det fick bli en matfri dag. Det gjorde i och för sig inte så mycket för det var så kul att köra så jag glömde att jag var hungrig haha! Bilen funkade grymt bra, över förväntan faktiskt, så nu känner jag att den är redo för 2dagarstävlingen i danmark om några veckor. Frukosten fick jag till slut när jag var på väg ut och spola av bilen, typ vid 17snåret :) Efter en hel dag aktiv körning är man allt annat än pigg kan jag säga, det blir en lördag på soffan men jag är nöjd ändå.
Morgondagen vet jag inte så mycket om just nu. Jag blev precis påmind om ett evenemang som jag ev kanske sagt jag kunde ställa upp på. Fast jag hade tänkt shoppa, som tur är har affärerna öppna fler dagar haha! Börjar bli lite akut dock med en något varmare jacka än mina sommarjackor. 
Nä nu är det tv och vila som gäller, här kan man inte sitta och glo! 

0 kommentarer: