tisdag 16 september 2008

En liten update...

Hmm som vanligt vet jag inte vad jag ska skriva så detta blir nog ännu en tråkig, onödig post som är absolut ointressant ;)

Fart på bilen blev det, dock ingen tävling. Jag sparar det till en annan gång och passar på att testa bilen i leran i helgen så allt är som det ska. Jag och Joakim ska iväg och tävla i Danmark i slutet av Oktober, det ska bli skitskoj och jag hoppas jag hinner fixa allt som måste göras innan det är dags. Listan är ganska lång kan man säga, allt från hjälm till brandsäkra kalsonger haha! Jag har iallafall kunnat bocka av lite grejer på listan, typ tävlingslicens, brostegar och lite annat.

Nästa fredag är det slutförhandlingar med företaget som ev. ska köpa upp några av mina projekt. Det har dragit ut på tiden och det blir segare och segare att vänta, men idag började det röra på sig igen. Det har varit en sjukt lång och jobbig väntan, förhoppningsvis kan jag snart börja andas ut o varva ner :)

Jag blir galen, har precis testat tio par brallor som jag hittade i garderoben, utav dom passade tre... deprimerande fast jag blev ändå lite glad för dom tre som passade nu gjorde det inte tidigare haha! Jag får nog fortsätta komma i form ett tag till :) På måndag börjar träningen igen!!

Sist men viktigast är att jag träffat en härlig, go, glad och på alla sätt underbar tjej som jag inte kan sluta tänka på! :D 

0 kommentarer: