onsdag 20 augusti 2008

Yeeehaaaw

Jahopp så blev det sådär långt mellan bloggningarna som det brukar bli :D Allt som hänt och gjorts sen sist pallar jag inte rabbla upp haha.

Så vad händer... malmöfestivalen är i full gång och jag har lyckats se iallafall en konsert och fragment av några andra :) Miss Li var hur bra som helst, även om texterna mest handlade om samma sak. Musikaliskt var det bra, kul, annorlunda, oförutsägbara variationer och en jäkla energi! Nackdelen är att jag nu e så sugen på att börja spela kontrabas igen, och dom e inte så värst billiga haha.

På fredag bär det av till High Chaparrall och offroad-träff. Det ska bli grymt kul, har längtat galet mycket men snart e det dags! Det blev lite sena ändringar i planerna men det e sånt man får räkna med. Nu blir det antagligen min bil som ska rulla i Cowboy Town, en bra sporre för att ta tag i problemen jag haft med kärran. Var ute o kollade kardanknutar och splines på bilen och allt kändes som det skulle, dock är jag lite nojig på min fram-diff eftersom det känns som där är nåt glapp som absolut inte ska vara där :) Det blev bättre efter att ha spänt medbringaren, missljudet slutade men det känns fortfarande som den pressar lite i sidled. Får se om jag ska göra nåt åt det eller köra som det är, ska konsultera experterna imorgon bitti. Körning blir det iallafall om så bilen ska bärgas hem i bitar efteråt haha!!

 

0 kommentarer: